www.fman.cz - domácí potřeby

Tmavě zelená sametová rozkládací rohová pohovka Devichy Tous, levý roh

Diskontní kousek Tmavě zelená sametová rozkládací rohová pohovka Devichy Tous, levý roh od známé kvalitní značky devichy jednoduše můžete najít tady a teď právě výhodně. Stojí teď u nás 78 990 Kč.
Tmavě zelená sametová rozkládací rohová pohovka Devichy Tous
Ověřit dostupnost
Značka: devichy
78 990

Shlédli jste se v glamour stylu, eleganci a precizním provedení nábytku? Pak právě pro vás jsme našli tento čalouněný skvost od devichy, v němž se snoubí vytříbenost s bytelností.

Čalounění se vyznačuje ojedinělou odolností. Díky tomu bez úhony přežije poskakování dětí i skotačení domácích mazlíčků a i po letech bude zářit novotou. Za pozornost stojí i speciální úprava povrchu, která odpuzuje vodu. Bez obav si tedy v blízkosti pohovky můžete vychutnávat svůj oblíbený nápoj.

Polštářky nejsou součástí balení.

Pohovka má polohovatelnou výšku zadní opěrky: 83 – 105 cm.

O značce devichy
Značka devichy představuje glamour nábytek, jenž je určen do interiérů s vysokým smyslem pro estetiku, prestiž a vytříbené detaily.

Polstrovanému nábytku se zakladatelé této společnosti věnují přes 20 let a díky těmto zkušenostem přesně vědí, co mají nabídnout i nejnáročnějším zákazníkům. Na výrobě se podílejí mistři v čalounictví a konstrukci, díky nimž se nábytek pyšní výjimečnou odolností i stabilitou.