www.fman.cz - domácí potřeby

Sedia Kancelářské křeslo W 1007 Prezident LUX Originál

Tento unikátní výrobek Sedia Kancelářské křeslo W 1007 Prezident LUX Originál od značky se skvělou pověstí Sedia snadno najdete právě nyní na našich stránkách ve výhodné akci! V akci od 2 572 Kč.
Sedia Kancelářské křeslo W 1007 Prezident LUX Originál
Ověřit dostupnost
Značka: Sedia
2 572

Provedení: Čalouněné pohodlné kancelářské křeslo W 1007 PREZIDENT LUX Originál je vyrobeno jako celočalouněné s opěrkou hlav. Područky jsou v kombinaci plastu s chromem.
Čalounění kancelářského křesla je z pružné látky MESH. Na výběr máte ze čtyř barev opěráku: černá, červená, modrá, oranžová nebo zelená.
Ve standardním provedení toto kancelářské křeslo nabízíme výškově stavitelné s houpacím mechanismem, který nabízí aretaci.
Součástí standardní výbavy židle jsou područky a plynový píst. Široký kříž nabízíme kovový chromový s černými plastovými kolečky, která si ale lze vybrat podle přání a konkrétního vybavení interiéru. Můžete si vybrat kolečka pogumovaná pro tvrdé povrchy (plovoucí podlahy, dřevěné podlahy a pod.) a v případě, že nechcete křeslo pojízdné si lze objednat u křesel pouze plastové kluzáky.
Nosnost židle: 120 kg
Toto křeslo posíláme v demontu.
Kompletace židlí dle výběru zákazníka může trvat až deset pracovních dní.