www.fman.cz - domácí potřeby

Hnědo-šedá dvoulůžková postel z bukového dřeva Skandica Visby Modena, 160 x 200 cm

Diskontní kousek Hnědo-šedá dvoulůžková postel z bukového dřeva Skandica Visby Modena, 160 x 200 cm od přední značky SKANDICA najdete aktuálně na webu za nejnižší cenu! Nyní nakoupíte za 43 099 Kč.
Hnědo-šedá dvoulůžková postel z bukového dřeva Skandica Visby Modena
Ověřit dostupnost
Značka: SKANDICA
43 099

Poznejte eleganci boho stylu se značkou Skandica. Postel Modena má zaoblené čelo a je čalouněná jemnou, na dotek příjemnou látkou. Tvoří ji konstrukce z bukového dřeva s mikro spoji a jednotlivé prvky jsou k sobě připevněny silnými šrouby. Díky tomu postel nevrže a je stabilní. Nohy jsou dost vysoké, aby se pod postel vešel i váš robotický vysavač, což vám značně usnadní práci s úklidem.

Bukové dřevo je dvakrát obroušeno, namořeno a následně překryto dvojitou vrstvou laku. Tohle vše tvoří příjemný vzhled a zvyšuje jeho odolnost. Dominantou postele je vysoké čalouněné čelo s vertikálním prošíváním a dřevěným rámem se zaoblenými okraji. Čalounění je z látky Cassablanca, která je měkká, mírně se leskne a na dotek připomíná plyš. Vlas o délce 1 mm mění v důsledku používání svou polohu a vytváří tak třpytivý efekt.