www.fman.cz - domácí potřeby

Falco Pohovka Glorie

Zcela unikátní produkt Falco Pohovka Glorie s osvědčenou značkou Falco jde nakoupit na našich stránkách teď právě extra výhodně. Cena od 16 016 Kč.
Falco Pohovka Glorie
Ověřit dostupnost
Značka: Falco
16 016

Příjemným relaxem po dlouhém a vyčerpávajícím dni v zaměstnání je většinou pohodlná pohovka se šálkem dobré kávy. K tomuto účelu je pohovka Glorie jako stvořená. Jakmile se v ní jednou uvelebíte, jen tak něco vás z ní nevyžene.
Pohovka Glorie má elegantní design, který skvěle doplní jakýkoliv interiér. Tento elegantní kousek využijete nejen v obývacím pokoji. Poslouží všude tam, kde je pohodlí prioritou. Pohovka Glorie je nejen velmi pohodlná, ale také praktická. Pohodlí při sezení zajišťují vlnité pružiny v kombinaci s kvalitní PUR pěnou. Praktickou stránkou pohovky je možnost rozložení k příležitostnému přespání návštěvy a nezbytný úložný prostor, který využijete např.na lůžkoviny. Pohovka je potažena velmi kvalitní voděodolnou látkou, která je velmi příjemná na dotek a lehce se čistí, což jistě ocení rodiny s malými dětmi nebo zvířaty. Pohovka je celočalouněná, takže ji můžete umístit i do prostoru.
Zobrazení barev na fotografii se může od skutečnosti lišit. Vyobrazené doplňky a dekorace nejsou v ceně.

Hmotnost:
80 kg
Úložný prostor:
ANO

Výška:
79 cm bez polštářů
Výška sedu:
46 cm

Šířka:
209 cm
Hloubka:
100 cm

Záruka:
2 roky
Rozkládací:
ANO

Plocha pro rozložení:
146×193 cm