www.fman.cz - domácí potřeby

Dvoulůžková postel z borovicového dřeva SKANDICA Spectrum, 140 x 200 cm

Tento velmi žádaný kousek Dvoulůžková postel z borovicového dřeva SKANDICA Spectrum, 140 x 200 cm od odblíbeného výrobce SKANDICA můžete získat zrovna dnes extra se slevou! V akci za cenu 16 299 Kč.
Dvoulůžková postel z borovicového dřeva SKANDICA Spectrum
Ověřit dostupnost
Značka: SKANDICA
16 299

Není lepší volby materiálu do ložnice, než je dřevo! Tahle nadčasově krásná postel z prvotřídního borovicového dřeva je ideálním kouskem pro všechny, kteří touží po hřejivém, harmonickém místě pro klidný spánek.

Pořiďte si k posteli i kvalitní matraci. Na Bonami máme velký výběr a možnost vrácení do 45 dní i po jejím vyzkoušení.

O značce:

SKANDICA je mladá, inovativní nábytkářská značka, která je svěžím vánkem na poli interiérového designu. Zrodila se z lásky k designu a z fascinace krásou spočívající v jednoduchosti.

Inspirace:
Designéři se nechávají inspirovat surovou krásou přírody a Skandinávskou kulturou. Vzhlížejí se ale také v minimalismu a nápady získávají cestováním.
Rozhodli se tu odmítnout konvence a vytvářet kousky, které jsou osobité a výjimečné.

Funkčnost:
Nábytek, ať je sebekrásnější, musí být především funkční a s lehkostí zapadnout do vašeho života. Na každém kousku se tedy ve SKANDICE pracuje také s ohledem na jeho praktickou stránku. Designéři se snaží najít to nejmodernější řešení pro každodenní život.

Jaké jsou výhody borovicového dřeva?

Borovice je oblíbeným materiálem pro výrobu masivního nábytku. A to kvůli svým nezpochybnitelným výhodám jako je odolnost vůči vlhkosti a poškození. Dřevo z ní je velmi tvrdé a robustní, takže vám vydrží roky. A navíc krásně voní.