www.fman.cz - domácí potřeby

Compo Látka Strong 06

Tento levný kus Compo Látka Strong 06 od top výrobce Compo snadno můžete získat právě nyní na našich stránkách za parádní cenu! Právě teď jen za 660 Kč.
Compo Látka Strong 06
Ověřit dostupnost
Značka: Compo
660

Látka STRONG je opatřena inovativní povrchovou úpravou Virus Protect, která poskytuje trvalou ochranu před viry, bakteriemi a plísněmi. Virus Protect je inovativní povrchová úprava poskytující trvalou ochranu před viry, bakteriemi a plísněmi, které způsobují infekce. Aktivní molekuly úpravy Virus Protect pronikají do DNA mikroorganismů, což vede k jejich efektivnímu ničení. Virus Protect aktivně dezinfikuje a chrání povrchy po dlouhou dobu.
Potahová látka STRONG 06 má oblíbenou moderní nešpinivou úpravu díky použité nanotechnologii a cigaretový test s certifikátem BS 5852 source 0. Látka obdržela Oeko-Tex certifikát Standard 100 – šetrné k pokožce i životnímu ptrostředí.
Potahová látka Strong je vhodná jak na čalounění v domácnosti, tak i v interiérech veřejných na čalounění jako jsou sedáky židlí, klekaček nebo ji lze využít jako potahovou látku na dekorační polštářky, tak ji lze využít na čalounění do veřejných prostor. Vhodná je i  k očalounění lavic, samostatných sedáků nebo i sedacích souprav a taburetů.
 

Technické parametry
 

Šíře:
144 cm

Váha:
549 g/m2

Odolnost proti opotřebení:
60.000 cyklů MD

Pilling:
4-5

Stálost na světle:
5

Složení:
100% polyester 

 
Důležité upozornění: Barva čalounění na obrazovce se nemusí shodovat s barvou ve skutečnosti.