www.fman.cz - domácí potřeby

Oboustranná matrace Moonia Golden Class Max, 160 x 200 cm

Unikátní a žádaný produkt Oboustranná matrace Moonia Golden Class Max, 160 x 200 cm od společnosti s výborným jménem Moonia lze zakoupit u nás nyní za mimořádně nízkou cenu! Nabídka již od 16 099 Kč.
Středně tvrdá/extra tvrdá pěnová oboustranná matrace 160x200 cm Golden Class Max – Moonia
Ověřit dostupnost
Značka: Moonia
16 099

Matrace Golden Class Max se vyznačuje vysokou kvalitou a maximálním komfortem, protože má výplň, která poskytuje měkký kontakt, ale pevnou a stabilní oporu.

Složení této matrace zahrnuje 5 cm silný vícevrstvý systém složený z pěny SuperSoft a vláken Biotherm. Díky všem těmto složkám poskytuje tato matrace pohodlný odpočinek a dokonale se přizpůsobuje tvarům vašeho těla.

Matrace Golden Class Max poskytuje pevnou oporu díky 12 odpočinkovým zónám, které spolu s přizpůsobivostí jádra vytvářejí dokonalý odpočinek.

Matrace je vyrobena z HR jádra s vysokou hustotou, které zajišťuje tuhost matrace. Toto jádro navíc zaručuje nezávislost lůžek a umožňuje, aby na matraci odpočívaly dvě osoby, aniž by byla ovlivněna přizpůsobivost a tvrdost každého lůžka.

Tato matrace je vybavena technologií Duo-System, která zajišťuje dvě nezávislé tuhosti pro každou stranu.

Technické specifikace:
Tloušťka +/- 20 cm
Viscosoft Foam + BioTherm: 5 cm
12 odpočinkových zón

Matrace je 100% prodyšná a má ochrana proti vlhkosti.
Potah matrace je sanitizovatelný, antiplísňový, antiroztočový, antistatický a má antibakteriální systém. Matrace zajišťuje optimální prodyšnost a je nedeformovatelná, ergonomická a nezadržuje vlhkost.

Matrace je též oceněna systémem OEKO-TEX® a evropskou certifikací CETEM.

Výrobek se dodává ve vakuu a před použitím je nutné jej nechat 24 hodin odpočinout na hladkém povrchu. Pro zachování optimálního stavu výrobku je nutné jej vybalit do tří týdnů po obdržení.